Parkinson

Sinds 2018 ben ik mij gaan specialiseren in diverse Niet- Aangeboren Hersenletsel ziektebeelden (NAH), zoals de ziekte van Parkinson, of parkinsonisme (= symptomen van Parkinson).

Bij Parkinson zie je de gevolgen van een tekort aan dopamine in de hersenen. Maar waarom is dit zo, en is de ene mens gevoeliger voor bepaalde zaken dan de andere mens?

Door het doorgronden van lichaamsprocessen zijn er zaken te herleiden die van de rails zijn gegaan, met uiteindelijk Parkinson(-isme) tot gevolg. Door het verbeteren van deze processen, met voeding, supplementen en leefstijl adviezen, kan je een vermindering van de klachten bewerkstelligen. De verbetering hangt ook af van het aantal jaren ziek zijn en de therapietrouw. Deze therapie is naast de reguliere behandeling te volgen.

De therapie wordt in een aantal stappen steeds verder uitgebouwd. Na dit traject zal de ingezette verandering in leefstijl en voeding blijvend moeten zijn. Want “als je blijft doen wat je hebt, blijf je altijd houden wat je hebt”.

Top

E-mail: mail@aquasund.nl - Tel: +31(0)6 30 180 970

Aquasund, een andere kijk op Gezondheid. Specialisatie ziekte van Parkinson