Orthomoleculair therapeut Rotterdam

Over onze behandeling voetreflex in Rotterdam

Naast onze behandelingen orthomoleculaire therapie en gewichtsbeheersing kunt u bij ons ook ene behandeling voetreflex in Rotterdam boeken. Voetreflexmassage is een alternatieve therapie gericht op uw energetisch lichaam. Door u hele lichaam lopen allerlei energiebanen, welke we meridianen noemen. In de voet zitten veel punten die verbonden zijn met deze energiebanen. Door al deze punten te masseren wordt de doorstroming van energie bevorderd, en wordt het lichaam in staat gesteld zichzelf te herstellen. Onze behandeling voetreflex in Rotterdam stimuleert dus het zelfherstellend vermogen van het lichaam, net als dat gezonde voeding dat doet. U kunt het als aanvulling op uw consult boeken, maar ook als losse behandeling.

 

Orthomoleculair therapeut Rotterdam

 

 

 

Contact opnemen 

 

Wat merkt u van de behandeling voetreflex in Rotterdam?

Sommige mensen voelen er weinig van terwijl anderen allerlei sensaties door hun hele lichaam voelen. In beide gevallen heeft onze behandeling voetreflex in Rotterdam effect. Het meeste merkt u namelijk pas na de behandeling. Er kunnen lichamelijke, geestelijke en emotionele reacties ontstaan, welke aangeven dat er iets in uw lichaam gebeurt. Doordat alle energie beter stroomt komen er namelijk dingen vrij, en dat zijn meestal dingen die u los mag laten. U gaat letterlijk schadelijke stoffen uit uw lichaam afvoeren, maar laat ook emotioneel gezien dingen los. Het is altijd mooi om te zien hoe mensen op een behandeling voetreflex in Rotterdam reageren, omdat u van tevoren niet weet welk effect het gaat hebben. In uw lichaam gebeurt als het ware wat er nodig is.

 

Orthomoleculair therapeut Rotterdam

 

 

Tarieven

 

De behandelingen in onze praktijk

Naast voetreflex in Rotterdam kunt u voor nog veel meer behandelingen terecht in de praktijk. We zijn gespecialiseerd in de ziekte van Parkinson, maar kunnen u ook helpen bij andere ziekten en symptomen en in het bijzonder bij gewichtsbeheersing. Of u nu wilt afvallen of graag op gewicht wilt blijven, gezonde voeding speelt daarbij een hele belangrijke rol. Veel mensen weten echter niet hoe een gezond voedingspatroon er uitziet. Onze orthomoleculair therapeut in Rotterdam begeleidt u daarbij, aan de hand van het effectieve 3Care programma. Dit is erop gericht de vetverbranding in het lichaam te herstellen en stimuleren. We doen dit aan de hand van een gezond voedingspatroon, maar ook met zorgvuldig samengestelde supplementen. Op die manier worden tekorten snel aangevuld en geeft u uw lichaam wat het nodig heeft. Zo wordt afvallen en op gewicht blijven een stuk makkelijker en voelt u zich bovendien veel energieker. Het programma is makkelijk te volgen, maar onze orthomoleculair therapeut is er altijd voor u indien u vragen heeft.

Contact opnemen

Top