Gewichtsbeheersing

Zoekt u hulp bij gewichtsbeheersing?

In onze praktijk bieden wij persoonlijke begeleiding bij gewichtsbeheersing. We werken daarvoor met het 3Care programma, dat erop gericht is de vetverbranding in ons lichaam te herstellen. Er kunnen veel redenen zijn dat u weinig vet verbrandt, maar een ongezonde leefstijl en voedingspatroon zijn de belangrijkste. Wij helpen u graag bij het vinden van meer balans, en het bij het stimuleren van uw vetverbranding. Daardoor verliest u makkelijker kilo’s, en krijgt u bovendien meer energie. Het 3Care programma voor gewichtsbeheersing werkt zowel preventief als curatief. Dit wil zeggen dat het u kan helpen om ziektes gerelateerd aan overgewicht te voorkomen, maar deze ook kan genezen of in ieder geval verminderen. Het lichaam is namelijk heel erg slim, en weet precies wat het moet doen om gezond te blijven (en worden!). Het moet daarvoor echter wel de juiste brandstof krijgen. Onze orthomoleculair therapeut in Rotterdam gaat samen met u om de tafel zitten om uw voedingspatroon te analyseren en wijzigingen aan te brengen waar dat nodig is.

 

Gewichtsbeheersing

 

 

Contact opnemen 

 

De juiste supplementen voor gewichtsbeheersing

Naast dat we uw voedingspatroon onder de loep nemen zullen we u ook voorzien van de juiste vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren. Dit doen we met twee zorgvuldig samengestelde supplementen die bij het 3Care programma horen. Deze supplementen ondersteunen het lichaam optimaal, en maken gewichtsbeheersing een stuk makkelijker. Als uw lichaam namelijk goed gevoed is dan is het makkelijker om af te vallen en op gewicht te blijven. Door daarnaast een gebalanceerd voedingspatroon aan te houden voorkomt u bovendien schommelingen in uw bloedsuikerspiegel. Dit is ook erg belangrijk voor gewichtsbeheersing want pieken in de bloedsuikerspiegel zorgen voor een te hoge insulineproductie. Aangezien insuline de opslag van vet stimuleert proberen we dat zoveel mogelijk te vermijden. Onze orthomoleculair therapeut legt u uit hoe u dat doet, en begeleid u terwijl u dit voedingspatroon volgt. We noemen het overigens expres geen dieet, want dat zou impliceren dat het tijdelijk is. Om gezond te blijven is het echter belangrijk om te allen tijde gebalanceerd te eten en uw lichaam te geven wat het nodig heeft.

 

GewichtsbeheersingTarieven

 

Manieren om in balans te blijven

Een gezond voedingspatroon is één van de manieren om in balans te blijven. Uiteraard adviseren we u ook met betrekking tot andere aspecten van uw leefstijl. Als u een extra duwtje in de rug nodig heeft kunt u bij ons ook een behandeling voetreflex in Rotterdam boeken. Dit is een energetische behandeling die de energiestromen in het gehele lichaam stimuleert, wat een gunstige invloed heeft op uw gezondheid. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, dan vertellen we u er alles over.

Contact opnemen

Top