3Care

3Care, “vanuit de kern gezond”

Bij AquaSund kan je ook terecht voor het 3Care programma. Dit programma is gebaseerd op het herstellen van de vetverbranding in ons lichaam, waardoor je meer energie zal ervaren en geen schommelingen in de bloedsuikerspiegel (en daarmee geen hongergevoel). Voeding en leefstijl werken preventief maar ook bij de behandeling van klachten; het 3Care programma biedt gezondheid voor nu en voor de toekomst.

Het programma is makkelijk te volgen. Je krijgt een map met duidelijke uitleg, zodat je thuis alles op je gemak kunt nalezen. De map bevat, per dag, recepten en maaltijdschema’s. Op de website van 3Care zijn nog meer recepten te vinden, die allemaal eenvoudig zijn te bereiden.

Om het lichaam extra te ondersteunen bevat het programma een voedingssupplement die de belangrijkste vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat, die je maar 1x per dag hoeft in te nemen (1 tablet en 1 capsule).

Voor de start van het programma worden er diverse metingen gedaan op weefselniveau. Kijk hiervoor ook bij het tabje metingen.

Wil je meer weten over 3Care, neem gerust contact op met Aquasund via mail@aquasund.nl, of kijk op de website van 3Care: www.3care.eu

Vanaf september organiseert Aquasund voorlichtingsavonden over het 3Care programma in House for Care. Datum volgt. Heb je interesse, laat het alvast weten via mail@aquasund.nl

Verbrand op een snelle en gezonde manier vet met 3Care

Zoekt u al lange tijd naar een dieet dat makkelijk vol te houden is? Heeft u al meerdere andere opties geprobeerd maar wil er maar niets werken? Of bent u al goed op weg naar uw ideale gewicht maar komt u maar niet van die laatste paar kilo’s af? Neem dan een kijkje op onze site en maak kennis met het 3Care gezondheidsprogramma. Wij helpen u met het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Dit doen wij onder andere door uw cellen zogezegd te herprogrammeren. Hierdoor zult u sneller en effectiever gewicht verliezen. Daarnaast is het 3Care programma ondersteund door een boek met meer informatie en lekkere recepten. Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u meer informatie? Bezoek onze website en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact op

3care

Het 3Care principe: de sleutel tot succesvol gewichtsverlies

Het 3Care dieet berust op het opnieuw programmeren van uw lichaam en uw cellen. Bij de meeste mensen werken de cellen als volgt: de cellen gebruiken energie om te functioneren. Deze energie halen ze uit de koolhydraten die u gedurende de dag eet. Hierdoor verbranden deze koolhydraten. Door ons dieet zullen uw cellen deze energie niet uit koolhydraten, maar uit uw vet reserves. Op deze manier verbrandt u veel meer en veel sneller vet. Om deze verandering te bereiken zetten we twee stappen. De eerste stap bestaat uit de eerste drie dagen, de zogeheten opruimdagen. Tijdens deze drie dagen eet u geen brood dat van granen is gemaakt. Mocht u toch brood missen in uw dieet dan zijn er verschillende recepten te vinden in het 3Care programma. De tweede stap duurt weeral drie dagen. Hierin eet u veel groente, fruit en rauwkost, aangevuld met een enkel voedingssupplement. Na deze twee stappen zullen uw cellen vet gaan verbranden in plaats van koolhydraten en zal uw gewichtsverlies beginnen.

Bekijk de werkwijze

Gebruik 3Care om vet te verbranden

Bent u vaak moe en slaperig? Voelt u zich te oud voor uw eigen lichaam? Of heeft u gewoon het idee dat u meer energie zou kunnen hebben? Ook dan is het 3Care gezondheidsprogramma voor u. Het dieet zorgt er niet alleen voor dat u gewicht verliest, maar zal ook een toename geven in uw energie en vitaliteit. Hierdoor gaat u zich iedere dag beter voelen. Vooral als uw lichaam eenmaal in balans is zult u ook veel sneller spieren ontwikkelen. Dit komt omdat uw cellen geen eiwitten meer uit uw spieren zullen halen. Kortom, uw lichaam zal u dankbaar zijn als u kiest voor het 3Care dieet, inclusief 3Care boek. Neem dus snel contact met ons op.

Neem contact op

Top