3Care

3Care, “vanuit de kern gezond”

Bij AquaSund kan je ook terecht voor het 3Care programma. Dit programma is gebaseerd op het herstellen van de vetverbranding in ons lichaam, waardoor je meer energie zal ervaren en geen schommelingen in de bloedsuikerspiegel (en daarmee geen hongergevoel). Voeding en leefstijl werken preventief maar ook bij de behandeling van klachten; het 3Care programma biedt gezondheid voor nu en voor de toekomst.

Het programma is makkelijk te volgen. Je krijgt een map met duidelijke uitleg, zodat je thuis alles op je gemak kunt nalezen. De map bevat, per dag, recepten en maaltijdschema’s. Op de website van 3Care zijn nog meer recepten te vinden, die allemaal eenvoudig zijn te bereiden.

Om het lichaam extra te ondersteunen bevat het programma een voedingssupplement die de belangrijkste vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren bevat, die je maar 1x per dag hoeft in te nemen (1 tablet en 1 capsule).

Voor de start van het programma worden er diverse metingen gedaan op weefselniveau. Kijk hiervoor ook bij het tabje metingen.

Wil je meer weten over 3Care, neem gerust contact op met Aquasund via mail@aquasund.nl, of kijk op de website van 3Care: www.3care.eu

Vanaf september organiseert Aquasund voorlichtingsavonden over het 3Care programma in House for Care. Datum volgt. Heb je interesse, laat het alvast weten via mail@aquasund.nl

Top

E-mail: mail@aquasund.nl - Tel: +31(0)6 30 180 970

Aquasund, een andere kijk op Gezondheid. Specialisatie ziekte van Parkinson