3Care dieet

Wordt slanker en gezonder met het 3Care dieet

Wilt u graag wat afslanken voor de zomer? Voelt u zich niet altijd even comfortabel in uw eigen lichaam? Of wilt u gewoon een klein beetje gewicht verliezen en gezonder worden? Dan is het 3Care dieet perfect voor u. Met dit dieet valt u op een snelle en gezonde manier af. Dit kan omdat we samen uw lichaam gaan herprogrammeren. Zo zal het meer vet gaan verbranden in plaats van koolhydraten. Er is geen gezondere manier om af te vallen dan deze. Naast gewichtsverlies helpt het 3Care dieet ook met het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl en goede gewoontes. We starten het dieet met een intakegesprek waarin we gaan onderzoeken wat u nodig heeft. Zo ontwikkelen we een programma dat perfect is voor u. U zult er dus nooit alleen voor staan. Wij staan te allen tijde voor u klaar als u vragen of opmerkingen heeft. Neem snel contact met ons op en stel ons vragen. Wij helpen u graag!

Neem contact op

Vet verbranden was nog nooit zo makkelijk!

3care dieetMet het 3Care dieet gaan wij er samen voor zorgen dat uw lichaam meer vet gaat verbranden. Dit doen wij onder andere door de cellen op een andere manier met energie te laten gaan. In een ‘normale’ situatie zullen uw cellen energie halen uit koolhydraten. Deze koolhydraten krijgt u binnen via uw voedsel. U verbrandt dus pas vet als uw cellen alle koolhydraten hebben verbruikt. Met het 3Care dieet gaan uw cellen eerst vetweefsel gebruiken als energie. Zo zult u snel van uw vetreserves verliezen.

Om dit proces op gang te zetten zult u een plan van twee stappen moeten voltooien. Deze stappen beslaan beide drie dagen en bestaan uit het wel en niet eten van bepaalde voedingsstoffen. In de eerste stap zult u geen granen mogen eten. Brood is hier dus geen mogelijkheid. Gelukkig heeft het 3Care programma recepten voor brood zonder koolhydraten die niet alleen gezonder maar ook lekkerder zijn. Dit is eveneens te vinden in het 3Care boek. In de tweede stap zult u vooral groente, fruit en rauwkost eten. Hierna is uw lichaam, als het proces goed is gegaan, klaar met het verwisselen van de energiebron voor uw cellen. Vanaf dit moment zal uw gewichtsafname meteen toenemen.

Bekijk de werkwijze

Het 3Care dieet: haalbaar voor ieder mens

Niet alleen is het 3Care dieet zeer effectief, het is ook nog eens haalbaar voor iedereen. Het is financieel erg laagdrempelig; het juiste voedsel is erg goedkoop. Daarnaast is het ook nog eens snel, makkelijk en goed vol te houden. Heeft u nog vragen over 3Care? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen u dan precies wat deze aanpak voor u kan betekenen.

Neem contact op

Top