3Care boek

Met het 3Care boek kunt u op gezonde wijze afvallen

Wilt u graag die extra paar kilo’s kwijt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Heeft u al eerder dieetprogramma’s gevolgd maar hadden die weinig of geen effect? Of komt het verloren gewicht na enkele maanden gewoon weer terug? Dan is afvallen volgens het 3Care boek een perfecte oplossing voor u! Met dit gezondheidsprogramma zorgen wij er samen voor dat u op een gezondere manier gaat leven. Eerst zullen wij kijken naar de manier waarop u nu leeft en uw lichaamstype. We doen dit via een intakegesprek. Na dit gesprek kunnen we namelijk precies uitzoeken wat uw lichaam nodig heeft en hoe we voor u een zo effectief mogelijk dieet kunnen samenstellen. U staat er met ons 3Care boek en persoonlijke programma dus nooit alleen voor. Neem daarom snel een kijkje op onze website.

Neem contact op

Reinig en herprogrammeer uw cellen met ons 3Care boek

3Care boekHet 3Care programma heeft onder andere het doel om uw cellen te herprogrammeren. Normaal verbruiken uw cellen de koolhydraten die u via uw voedsel binnen krijgt. Met ons 3Care dieet zorgen wij ervoor dat uw cellen niet de binnengekregen koolhydraten verbranden, maar juist de vetreserves die al in uw lichaam aanwezig zijn. Zo valt u binnen no-time op een gezonde en natuurlijke manier af. Om dit te bereiken werken we in fases. In fase 1 schakelen we de cellen om van koolhydraat- naar vetverbranders. In fase 2 van het 3Care boek zullen wij er samen aan werken dat uw lichaam in een stabiele staat komt. Als uw lichaam deze staat heeft bereikt zal de kans op terugval flink verminderen. U hoeft dus veel minder bang te zijn voor het bekende en beruchte jojo-effect. Loopt u ergens vast of heeft u het idee dat u een plateau heeft bereikt? Geen probleem. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag!

Bekijk de werkwijze

 

Gezond afvallen hoeft niet lastig te zijn

Kortom, afvallen en op gewicht blijven op een gezonde manier kan lastig zijn. Gelukkig maakt ons dieet het een stuk makkelijker. Gebruik daarom ons 3Care boek om uw ideale gewicht te bereiken en behouden. Ook zal het gezondheidsprogramma stress verminderen en u zult zich snel gezonder en vitaler voelen. Combineer dit met een aantal maal sporten in de week en u zult zich heerlijk fris voelen en veel minder snel vermoeid raken. Verder is dit programma zeer geschikt voor een glutenvrije of glutenarme dieet en het is financieel erg laagdrempelig. Het dieet is dus bereikbaar voor iedereen. Twijfel niet en neem contact met ons op over ons 3Care boek en begin nu.

Neem contact op

Top

E-mail: mail@aquasund.nl - Tel: +31(0)6 30 180 970

Aquasund, een andere kijk op Gezondheid. Specialisatie ziekte van Parkinson